torsdag 24 oktober 2019

HSB:s bottenlösa självkännedom


HSB:s bottenlösa självkännedom 

Jag har i 6 artiklar skrivit om HSB:s misshandel av Kristina, en sjuk kvinna som under många, plågsamma veckor inte lyckats utverka från HSB att avlägsna det missljud som dränerar henne på de knappa krafter som hon har kvar. 

Dessa kan du läsa bland andra ställen även här:

1/ ”Det sker ett överlagt mord framför våra ögon” https://www.jpsmedia.se/2019/10/06/det-sker-ett-overlagt-mord-framfor-vara-ogon/;

2/ ”HSB:s vedervärdiga experiment med människors hälsa”

3/ ”’HSB, jävla nazisvin!’”

4/ ”HSB = Här Struntar vi i Bostadsrättsinnehavarna”

5/ ”HSB och kriminalitet”

6/ ”HSB försöker lägga locket på min granskning”

Detta är den 7:e artikeln om samma tortyrprocedur.

Reine Johansson VD:n på HSB Göta. reine.johansson@hsb.se; 010-442 36 07 vill vara kamrat med mig: ”Visst känner vi varandra?” ”Har vi träffats förr?” ”Jag känner bestämt ditt namn.”, sade han när vi pratade telefon med varandra.
Visst kan vi vara kamrater, kamrat. Men först måste du klara av ditt jobb. Och det tror jag inte att du kommer att klara.

En människa som hävdar att han har ”fullt förtroende” för sina anställda trots att han har konkreta bevis på att HSB är ett maskineri med mycket grus i, den människan har ingenting att göra på en VD:s-plats. Inte ens i HSB, som dessvärre alltid får in hyror, oavsett hur misskött HSB är.

En människa som hävdar att han har ”fullt förtroende” för sina anställda, trots att hans egna anställda vittnat om att Kristinas ärende och därmed Kristina, blev MISHANDLAD, har mycket begränsade resurser för ett VD-jobb på HSB Göta.
Om HSB Götas styrelseordförande Elin Rydberg inte kan se det, då måste hon vara förblindad av en oren-mjöl storm.

13 november 2018 skrev Jesper Lögdahl i World In Property: ”(…) I maj tidigare i år tvingades dåvarande VD:n för HSB Göta gå efter att hans samarbete med styrelsen inte fungerat. Själv var Mats Hult förvånad:
– Det här kom som en blixt från klar himmel. Vi hade ett ordinarie styrelsemöte den 11 april, och då var alla överens om vilken riktning vi ska ta för HSB Göta, men sen har det uppenbart hänt något som gjort att de tagit det här beslutet.
Dåvarande ordföranden Per Larsson ville inte gå in på detaljer om varför Hult fick gå, men lovade att hitta en ersättare så snart som möjligt.
– Jag hoppas att vi har hittat någon inom fem till sex månader. Ibland är det svårt att hitta rätt person till en sådan här position, men jag tror att vi kommer att lyckas, menade Larsson tidigare i våras.
Samtidigt som Hult fick sparken avgick även Per Larsson själv och ersattes med Elin Rydberg, före detta kommunalråd i Jönköping samt medlem i Sabos styrelse och även det kommunala bostadsbolaget Vätterhems styrelse.”

VD:n Mats Hult var förvånad… What a surprise? Även VD:n Reine Johansson kommer att hävda att han aldrig ens hört talas om några som helst problem med den organisation som han missköter och basar för.

”Ibland är det svårt att hitta rätt person till en sådan här position”, säger Per Larsson. Att HSB inte lyckades att hitta rätt person till VD-tronen, är uppenbart.
Vi får se om Elin Rydberg kommer att dras med i vanäran tillsammans med Reine Johansson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar